Jovana Joksimović, Vučić i sufler: Kako se sve otrglo kontroli

Miroslav Vujović, jedan od članova kreativnog tima "Njuznet" i "24 minuta", snimio je prvu epizodu za svoj Jutjub serijal po imenu "Da li me čujete?", u kojoj je na kreativan način napravio parodiju od gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u "Prvoj temi" sa voditeljkom Jovanom Joksimović.

Kao što se vidi u priloženom videu, Vujović je u ulozi suflera koji pokušava da vodi razgovor između voditeljke televizije “Prva” Jovane Joksimović i predsednika Srbije, ali u jednom trenutku sve izmiče kontroli, jer Vučić “tera po svom” i ne sluša njegove reči.


Ovaj fenomenalan video objavljen je 20. aprila, a do sada je sakupio više od 200.000 pregleda.

Vujović je na Tviteru naveo da je dugo razmišljao o realizaciji ovog projekta, a da je tek tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa uspeo da ga ostvari. Kako navodi, koncept je pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera.

“Nije da baš ništa nisam radio tokom karantina. Dugo mi se ideja o sufleru motala po glavi i konačno je porodih. Koncept sam pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera. Prva epizoda iz serijala ‘Da li me čujete?'”, napisao je on na Tviteru.