Po prijavi građana, policija prekinula Lukasov koncert za vreme zabrane kretanja

Policija je u četvrtak uoči ponoći intervenisala i na poziv građana, prekinula slavlje organizovano u vreme policijskog časa u hotelu "Amsterdam" u Jug Bodanovoj ulici na Zelenom vencu, potvrđeno je agenciji FoNet u dežurnoj službi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Operativac u dežurnoj službi MUP Srbije je, posle konsultacije sa pretpostavljenim, potvrdio FoNetu da je slavlje prekinuto, ne navodeći više detalja.

U restoranu hotela organizovan je humanitarni koncert Ace Lukasa, koji je počeo oko 21 čas i završen je "po planu" oko 23:30, rečeno je noćas posle ponoći agenciji FoNet u tom hotelu, gde su u vreme policijskog časa tri patrole policije intervenisale po prijavi stanara okolnih zgrada.

Na video snimku prosleđenom FoNetu, uz lajt šou i glasnu muziku iz restorana na poslednjem spratu, ispred hotela "Amsterdam" videla su se i reportažna kola sa satelitskom antenom.

Koncert je, kako navodi FoNet, najavljen i prenosila ga je jedna televizija, a prema najavama objavljenim ranije u beogradskim medijima, reč je o "drugom nastupu tokom vanrednog stanja koji Lukas poklanja svim našim ljudima u zemlji i inostranstvu".

Direktor hotela "Amsterdam" i menadžer restorana u kojem je, u vreme policijskog časa, organizovan koncert Ace Lukasa nisu bili dostupni za komentar.

Izvor: FoNet, N1