Ivanović: Da li je Vesić išao na letovanje novcem svih nas?



Voditelj Ivan Ivanović nastavlja internet "rat" sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, postavljajući javno pitanje - da li je Vesić novcem građana išao na luksuzno letovanje u Turskoj?

“Da li je Goran Vesić bio u tom rizortu u Turskoj? Plaćeno novcem svih nas. Ako ima neko ko je novinar, da stilizuje ovo pitanje, podigne ga na intelektualni nivo dostojan novinara i postavi Vesiću, molim vas. Važno je zbog građana, a ne umemo da sročimo tako pametno kao vi, novinari”, napisao je Ivanović na Tviteru.

Njegov tvit dolazi samo dan nakon što je Goran Vesič na svojim društvenim mrežama napisao da je promenio ime Hrvatske ulice “zbog Ivanovića”.

“Kako će sada on da objasni onima za koje radi da nije sačuvao Hrvatsku ulicu? A tako se trudio. Ni gostovanje Stipe Mesića nije pomoglo da Srbi zaborave zločine počinjene nad njima. E, Ivanoviću, ni to nisi u stanju da odradiš…”, napisao je večiti broj dva na Fejsbuku.

Njihovove objave na društvenim mrežama samo su kontinuirani “rat” koji traje već nekoliko dana unazad, o čemu je Nova.rs već pisala. 

Izvor: Nova.rs