Prelević: Deca vam žive u mraku, a tako će ostati ako ćutiteAdvokat Božo Prelević, jedan od govornika na skupu građana i članova Skupštine slobodne Srbije, izjavio je za Nova.rs da je najveći problem građana Srbije to što im deca žive "u nasilju, u okruženju prepunom droge i u mraku", te da im je to zagarantovano ako ćute.

“Mislim da Srbija ima dve mogućnosti – da legne u depresiju i da uživa, ili da se izbori za svoja prava. I to nema nikakve veze sa tim ko je na vlasti”, rekao je Prelević za naš portal.

Prelević je izjavio da građani Srbije “prosto ne smeju nikome da dozvole ovo što su dozvolili ovima – uzurpaciju svih prava i medijski mrak”, te da to “ne sme više nikad da se ponovi”.

“Sad je samo pitanje koliko građana Srbije u stvari hoće da se bori, a koliko hoće da pakuje decu na Novi Zeland i Australiju”, smatra Prelević.

Advokat misli da su priče o plašenju potpuno besmislene, jer je mnogo veći problem to “da vam deca žive u nasilju, u okruženju prepunom droge i u mraku”.

“To je najveći problem. A to im je zagarantovano ako ćute”, smatra advokat i poručuje: “Ako im to odgovara, nek uživaju onda u tome”.

Podsećamo, prvo protestno okupljanje građana i članova Skupštine slobodne Srbije, pod sloganom “Sloboda za sve!”, organizovano je danas na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Okupljenima su se obratili predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović, redovni član SANU Dušan Teodorović, profesorka Biološkog i Filozofskog fakulteta Biljana Stojković, epidemiolog i profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu u penziji Zoran Radovanović, poljoprivrednik iz sela Glog, Dragačevo, Perica Velisavljević, predsednik Saveta za poljoprivredu Skupštine slobodne Srbije Dragan Kleut i profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu u penziji Čedomir Čupić.

Izvor: Nova.rs