Danilo Ikodinović podelio „najsramniju Vučićevu izjavu“Vaterpolista Danilo Ikodinović, koji poslednjih godinu dana na Tvitetu često kritikuje vlast i predsednika Aleksandra Vučića, podelio je na toj društvenoj mreži "najsramniju izjavu" predsednika Srbije.

On je iskoristio priliku i retvitovao drugog korisnika ove društvene mreže, koji je objavio videu u kojem Aleksandar Vučić hvali turskog sultana Murata, te navodi da „srpski heroji ne mogu ni skute da mu nose“.

„Ja ne ličim na Lazara, a ovde nema junaka kao što je Murat. Ovde nema junaka kao što je bio Murat i ozbiljnih stratega kao što je bio Murat. Nema takvih, verujte mi. Murat je bio ozbiljan čovek, ozbiljan vojskovođa. Murat je bio… za ove naše, ovi mu nisu ni skute da mu nose“, rekao je Vučić svojevremeno.

„Jedna od najsramnijih izjava AV.(Postavljam zbog svih što su mi u PP napisali da on to nikada nije izjavio)“, napisao je jedan korisnik Tvitera, a Ikodinović je to ritvitovao, odnosno, podelio na svom zidu. 

Ikodinović je inače čest kritičar vlasti i neretko deli sramne i besmislene izjave predsednika vlasti, često dodajući i svoj komentar i osuđujući njihovo angažovanje.

Izvor: Nova.rs