O Zviceru i „ćevapima“: Vučićev morbidni šou na TV PrvaNa TV Prva prikazani su snimci i fotografije iz "bunkera" grupe Veljka Belivuka u Ritopeku. Snimke je komentarisao i predsednik Aleksandar Vučić, jedini gost emisije, koji je otkrio i detalje istrage protiv ove grupe. 

Na snimku se vidi, kako je rečeno, plac u Ritopeku, a snimak je napravljen po upadu policije.

Predsednik Vučić, jedini gost emisije, u startu je rekao da on „nije video snimke“.

„Završena je priča sa Belivukom. Tužilac je prezadovoljan. Ono što znam, pronađeno je mnogo dokaza, DNK tragova. Oni su mučili, klali i mleli ljude. Uglavnom navijače Partizana. Jedan je tu bio, navijač Zvezde, na jednom drugom mestu jedan drugi navijač Zvezde. To ima veze sa drogom i politikom. Biće tu interesantnih stvari. Imali su štek stanove i uz pojedine ambasade, u Beogradu. Što je interesantno, jer ambasade imaju svoje službe bezbednosti. Jedan od mesara, koji je slao mleveno meso od ljudi Zviceru, „ćevape“, imali su svoje štek stanove uz ambasade“, rekao je Vučić.

Vučić je potom detaljno opisao metode mučenja žrtava, koje ovde nećemo prenositi iz pijeteta prema njihovim porodicama i opšte pristojnosti. On je dodao da je policija otkrila još jednu kuću koju je koristila grupa.

„Zviceru govorim da mu slobode neće biti dok sam živ. To radim jer sam borac“, rekao je Vučić, i rekao da mu ne smeta da bude pretvoren u mleveno meso. On je ponovio spekulacije prema kojima je trebalo da bude meta snajperskog napada tokom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji.

Govoreći o tome da su njegov brat i sin mete, on je rekao da je to urađeno da bi ga „emotivno osakatili“.

„Terali su kriminalce da se približe Danilu, da mu podvode devojke, da ga nateraju da uzme drogu, i da to pokažu meni. Da bi me ucenjivali. Nisam želeo da plaćam reket uštvama, kriminalcima.“

Izvor: Nova.rs