"Kolubara" se budi, neće da skupljaju glasove za VučićaKako se bliže izbori, tako je panika u vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci sve veća. Koriste se svim oružjima SNS-ovci, a ono po kome su prepoznatljivi - skupljanje kapilarnih glasova, ovih dana radi punom parom. Ali, neće svi da učestvuju u prljavoj igri naprednjaka, pa je iz "Kolubare" stiglo "NE" toj akciji Vučića i njegovih poslušnika.

Prethodnih dana smo mogli da se uverimo kako radi SNS mašinerija, da se kapilarni glasovi skupljaju u "Vodovodu", da se to radi i u Banci Poštanska štedionica, ali i da se tim metodom služe u domovima zdravlja u Paraćinu i Kladovu, gde su, tobože, skupljali glasove podrške Zlatiboru Lončaru, mada je svima očigledno da su to sigurni glasovi za SNS.

Sa tom praksom naprednjaci su nastavili, pa su pokušali da skupljaju takve glasove i u "Kolubari". Ali desilo se ono što nisu očekivali - od radnika su dobili "NE" kao odgovor.

Naime, društvenim mrežama kruži papir, na kome se skupljaju glasovi za Milorada Grčića. Mada nikome nije jasno zbog čega se za njega skupljaju glasovi, budući da je on samo v. d. direktora u EPS-u, a prethodno je, o čemu je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić pričala, ostao "upamćen" kao vlasnik pečenjare.

- Građani mi šalju ovaj papir. Kažu da nije prošlo, da su vođe smena i pojedini sindikalci ovo odbili da je obustavljeno. O čemu se radi, gde se to Grčić kandiduje, kakav je ovo papir? Da li je ovim odbijanjem počela pobuna u Kolubari? - naveo je Darko Simić u objavi na Fejsbuku.

A ako postoji dilema zašto Milorad Grčić obavlja funkciju v. d. direktora EPS, čije je zakonsko trajanje premašeno, ona se otklanja kada se vidi kakvim se prizemnim rečnikom on obraća opoziciji, a koji je svakako nedostojan funkcije koju obavlja. Reklo bi se da je štošta usvojio od SNS jastrebova iz Skupštine.

- Čovek koji je 2008. godine izdao svoj narod, a sad opet izdaje i optužuje svoj narod za genocid u Srebrenici i napada sve političke lidere Srba u regionu. Dragan Đilas, koji je prethodno kupio crnogorske "Vijesti", a nakon toga na njima gostovao i to izjavio je za svaku osudu. Čovek koji je trenutno samo marioneta zapadnih ambasadora i nema nijednu drugu ulogu. Đilas je izdajica srpskog naroda - glasi sramna objava na Fejsbuku Milorada Grčića, koji je postavio 2. oktobra.

I zaista, sve ovo je znak da se "Kolubara" budi, da Sindikati u ovoj firmi, kojima pripada mnogo radnika, neće da budu sigurni glasovi Srpske napredne stranke i da pogotovo neće da daju glasove koje skuplja osoba poput Milorada Grčića. Da li se to naprednjacima polako, ali sigurno drma tron?

Izvor: Direktno.rs