JELENA OBUĆINA: Birači vide da ih zavodite pre – i izdajete posle glasanjaJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria, 10.4.2022. 

"Sedam dana posle izbora - vlast izgleda ne treba nikome. Sam Vučić bi je rado dao da ima kome, zato će se i truditi da je podeli - sa svima. Zato i najavljuje gutanje žaba koje će prethodno da skuva", rekla je večeras na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria  Jelena Obućina.  

„Jedini koji bi vlast da prihvate – socijalisti, dobiće manje nego što bi hteli. Ako išta dobiju, jer mi baš sad živimo film kojeg se predsednik plaši – Tri karte za Holivud. Možda će srce i predsednika i Đuke ostati u Moskvi, ali će i glava i telo i Vlada morati na Zapad. A u tom pravcu gleda deo opozicije. I zato na sutrašnjem sastanku Vučić – Đilas ne treba imati zablude da će se govoriti samo o Beogradu. Đilas tvrdi on nema drugu temu. Jeremić na tviteru traži da se od svega odustane. Je li to sastanak ljudi u vezi ili kombinaciji nije jasno Ponošu, koji kaže da tek ne može biti jasno biračima kojima on kaže da zna šta neće, ali još ne zna šta hoće. Đilas piše – ko ne veruje u moje namere nije bio za moju podršku. Ha. Biće interesantno – politika buja sa prolećem. Rasplamsaće se i emocije birača, a oni vide da ih zavodite pre i izdajete posle – glasanja. Ali posle glasanja nema kajanja“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs