JELENA OBUĆINA: Nova realnost – odjednom Rusija je daleko, NATO blizuJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Da ste kojim slučajem zaspali na dan glasanja a probudili se danas, vi biste pomislili da ste u drugoj zemlji. Odjednom Rusija je daleko, NATO blizu. Marić deo opozicije zove putinovska, Đuka se distancira od svog srca, ni Nenad Popović više nije Rus jer mu je novac na Zapadu", rekla je večeras na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Isto je samo da je Đilas na svim televizijama – samo sad je dobri Dragan – Mitrović dragom Đikiju priznaje legitimitet. Istovremeno predsednika na televiziji nema. Skoro da je napustio i Instagram i javlja se direktno iz Informera. Milu i Kurtiju da objasni da su muve zunzare, a on vuk samotnjak koji u cirkusu nikad nije bio. Onaj cirkus što živimo deset godina ne pominje niko. Zašto – zato što se do pomirenja može samo preko zaborava. Pre nego tu tableticu popijete da se prisetimo realnosti koja je oduvek takva samo je ovde nova – Rusija daleko, NATO blizu“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs