JELENA OBUĆINA - Režimski mediji ništa nisu pitali Đilasa, medijske promene su već opipljiveJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria, 11.4.2022. 

"Dobro veče. Stižu čestitke predsedniku. Od Mila, Matarele preko Makrona do Štajnamjera. Njegova je doduše sa posvetom. U njoj piše - Herclihe Glu: kvinše ali moraćete sankcije. No, premijerku više brine što izostaju čestitke iznutra", rekla je večeras na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Njen hit danas je ‘Čoban tera ovčice lakoj lane’, jer objašnjava – nisu Vučić i Đilas čuvali ovce nego je to sastanak reizabranog predsednika sa predsednikom nove parlamentarne stranke. Tom logikom neka se spreme Dobrica, Vuk, Lutovac, Boško, Milica i Miloš. Svi osim Dačića. On nek se odmara ispod Palme. Dok on odmara – bivši diktator i bivši lopov saglasili su se o dve stvari: legitimitet je važan, sledi kriza u zemlji. O Beogradu za sad ništa. Predsednik će se izjasniti do kraja nedelje, kaže predsednik SSP-a koji je na sastanak išao sam. Sliku za medije upotpunio je Simo Spasić… ali je od njegovog transparenta jasnija poruka što ni Pink, ni Happy, ni Kurir, ni Novosti, ni Informer, ni Prva, ni RTS – niko Đilasu nije postavio nijedno pitanje posle sastanka. Medijske promene dakle, već su opipljive“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina. 

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs