JELENA OBUĆINA - Movsesijan je otpisao stranku, narodnjaci Đilasa, a Marinika bratijuJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Iza nas je nedelja otpisa. Za početak - narod je otpisao rad, praznici su spojeni. Kad prođu, otpisaće i dosadašnju kupovnu moć. Vučić zbog privida moći otpisuje istoriju, nek sačeka istorija do Đurđevdana. Senator Marfi je otpisao Vučića, za dva meseca moraće da se izjasni o sancijama, ni o kakvom drugom specifičnom projektu", počela je večerašnju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„U međuvremenu tabloidi su otpisali Putina, sad nam je zabio nož u leđa. Dijana je otpisala Nebojšu, Đuka isto. Nebojša je otpisao njih, a o uticaju politike na sud priča na Pinku. Vlasnik Pinka je privremeno otpisao Teslu, Željko hoće da bude Šekspir. I opozicija otpisuje: Movsesijan je otpisao stranku, Ne davimo Beograd kalkulacije o sankcijama, narodnjaci Đilasa, a Marinika je otpisala bratiju, sad Vučiću veruje na reč. Tu nije kraj otpisu. U privredi – Grčić je otpisao EPS, ako – kako smo posle čuli EPS nije njega. Valjevci su otpisali eurolitijum, a oni otpisali kopanje. Nesreća je što su svi otpisi uslovni i biće sa pripadajućom kamatom“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs