JELENA OBUĆINA - Možda bi najbolje bilo da sad Zoranu hapse, da joj se nikad više ne omakneJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Drugi mandat počeo je obećanjem o slobodi medija i drugog dana propao. Ispostavilo se Vučić je mislio samo na Telekomove kanale. Potvrdio je sam - a potvrdio i premijer. Ali prvo Ana", rekla je na početku Pregleda dana Jelena Obućina.

„Ona bi da zabrani ministrima da pričaju za medije koji joj se ne sviđaju – a Zorana se usudila da zucne za Novu , posle godina ćutanja. I ta poruka je strašna – ne zato što se neko plaši Ane Brnabić ili je shvata ozbiljno – nego zato što ozbiljno shvatamo državu u kojoj je to dozvoljeno. Na stranu što premijerka laže o tome da je Đilas vlasnik i kontrolor. Na stranu što tako pritiska rem uoči dodele nacionalne frekvencije. Možda bi najbolje bilo da sad Zoranu hapse, da joj se nikad više ne omakne – ali neeee, oni više vole da je razvlači Ubljanin po medijima – koji im se sviđaju. Mada za ovu priču – Glišić je nebitan. Ana je bitna, i bilo bi važno da se upristoji- jer ta funkcija koju obavlja dok živi u Jovankinoj vili nije njena- nego naša. Pozivati Vučića da medije ne razume kao poslušnike jalov je posao 10 godina i evo dva dana od drugog mandata“.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs