JELENA OBUĆINA - I dalje nas uče da ne verujemo ni svojim očima ni ušimaJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

Dobro veče. Iduća nedelja je ključna za medijski cirkus. REM odlučuje o dozvolama. Vlast se u finišu opet obračunava sa nerežimskim medijima - mada tvrde da smo objavili istinu. Nemojte da vas buni nonsens. I dalje nas uče da ne verujemo ni svojim očima ni ušima. Pa ono što ste videli u Novom Sadu - nije istina. To nisu bili građani koji su podneli 12.000 primedbi na GUP, njih nisu tukli ljudi u belim majicama, to je bio putujući cirkus na otvorenom. U pravu je gradonačelnik Vučević kad to kaže. Jer uskoro će sav prostor biti zatvoren. Važan je samo interes pojedinaca bliskih pojedincu. I zato je i Zorić bilo dobro čuti do pola. O Andreju da, o Gašiću ne. Dovoljno da državni advokat ustvrdi da Jovanjica nije bila cirkus države. Ili još bolje da nije ni bila - sve što ste videli nije tako. Upamtite. 

Šta on vidi u našem cirkusu - Vulina je navodno pitala najveća obaveštajna služba na svetu - ali on je odbio da špijunira. I otišao na televiziju da to kaže. A možda je služba odustala znajući da vidi samo srpski svet. Nećemo saznati jer svrha cirkusa je zabava. Uz malo straha. Cirkus. 

Izvor: Newsmax Adria