JELENA OBUĆINA - Dodik se plaši da pije vodu u Sarajevu, da ga ne otrujuJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Čuli smo da vesti nikako ne bi trebalo početi komentarom nego informacijama. Pa evo da ugodimo i kritičarima", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

Ona je zatim nastavila rečima:

„Rod kukuruza ove godine na nekim njivama i do 90 odsto niži u odnosu na prosek. Ministra poljoprivrede Nedimovića odlikovala Srpska pravoslavna crkva.

Najveći broj zaposlenih u Srbiji prima platu do 56.000 dinara. Pretučeni radnik na Starici Žao De Ming izjavio da se uprkos čeličnom prijateljstvu dve zemlje više ne oseća bezbedno.

Selaković izjavio da Srbija očekuje od Hrvatske da povuče priznanje Kosova. Vulin saopštio: Bolje da Vučić ostane predsednik svih Srba nego da Srbija ubeđuje sebe da će u Evropsku uniju.

Đilas sa delegacijom stigao u Ameriku da poruči da sa EU hitno treba uskladiti spoljnu politiku. Dodik se plaši da pije vodu u Sarajevu, da ga ne otruju. Maja Gojković otputovala u Beč, otvorila izložbu o Nikoli Tesli. Ima još, ali kratak je uvod…“, zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs