JELENA OBUĆINA - RTS je preneo Vučićeve reči pa pustio Selo gori, a baba se češlja. Ostatak rasprave, samo za zaluđenike, emitovan je na drugom kanalu


Jelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Ako ste svi seli na svoja mesta da počnemo. Ako niste vi stanite pored - ko poslanici u Skupštini" rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Da čujete govor. Sad smo jači, vojska nam je jača, sad smo mudriji, nećemo priznati, hoćemo pregovarati. U dogovor ne verujem i od priče o Kosovu to bi bilo to.

RTS je preneo Vučićeve reči pa pustio Selo gori, a baba se češlja. Ostatak rasprave, samo za zaluđenike, emitovan je na drugom kanalu.

I bilo je žustrih rasprava – ali o institucijama, Ivanoviću i hitovima. I mada su Ne davimo Beograd nabrojali probleme stanovništa na kojima se mora raditi, neiskusni Lazović citirao je hit „skrenuo si sa puta, bebo“ i to je bilo dovoljno da iskusni predsednik počne rijaliti.

Pohvalu Željku Mitroviću i pevačici Berović. Od ostalih hitova – Radoičić i Simo Spasić na galeriji, kao predstavici Srba sa Kosova. Prvi zadužen za žive, drugi za nestale.

Od hitova van skupštine – MUP je rekao neće biti šetnje, ambasador Hil da hoće.

Minimalac skače na 40.000 dinara. Biće bahaćenja, a možda ostane i za dugotrajno mleko“, završila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs