JELENA OBUĆINA - Vlast sazvala hitnu sednicu Skupštine jer je hitno bilo poklopiti suđenje Belivukovom klanuJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

Ništa nije kao što izgleda. Nije se vlast hitno osvestila zbog ugroženosti države, pa sazvala hitnu sednicu Skupštine da se što hitnije formira Vlada. Ne, nego je hitno bilo poklopiti ovu nedelju i javno suđenje Belivukovom klanu, jer valjalo je govornicu na vreme prirpemiti za to da opozicija podržava koljače", rekla je u uvodu Dnevnika Nove S Jelena Obućina.

„Inače se o Zakonu o ministarstvima raspravlja uglavnom kratko i efikasno, skoro kao formalnost. Znalo se, dakle, dobro šta će u sudu biti rečeno. A optuženi tvrde – ako su oni organizatori kriminalne grupe, Vučić i Vulin su podstrekivači.

Hitno su i mediji koji su preneli šta govore optuženi proglašeni za saradnike monstruma. Kurir se, na svu sreću, na vreme povukao. Oni više bez dokaza ne pišu ništa.

Analogije radi, kad Koluvija pomene Sentu, Tužilaštvo ga odmah zove na razgovor i poligrafe. Ko će sad na razgovor i zašto neće niko? Bez obzira što optuženi ima pravo da laže“, zaključila je Obućina.

Izvor: Nova.rs