JELENA OBUĆINA - Jak je bio čaj od kamilice u četvrtak, toliko jak da je doveden u pitanje odlazak u TiranuJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Jak je bio čaj od kamilice u četvrtak. Toliko jak da je doveden u pitanje odlazak u Tiranu, sastanak sa Vraheljijem i budući rad sa Evropljanima", rekla je u uvodu Dnevnika Nove S Jelena Obućina.

Petak je promenio sve – isparili su i radikalski talasi sa Pinka i najavljeno obraćanje narodu. Milijarda za projekte plus 165 miliona gratis od Evrope. Nije malo ili ako hoćete dovoljno za amneziju.

Subota tako prođe kao da nije ni postojala, a u nedelju je već sve jasno. Odluku nam saopštava Rama. Ukratko: „Srbija će biti na samitu. Vučić nema drugog izbora“. Otvorena poruka druga iz otvorenog Balkana.

Od najavljenih obraćanja nije odustao samo Piksi. Uoči dolaska selektor je poručio „neki bi da idem u Pariz ali neće moći“. Spremite se, sledi nedelja žutih kartonai setite se šta sve u četvrtak nije moglo a u petak već jeste“, zaključila je Obućina.

Izvor: Nova.rs