Ante Tomić: On danas nije žrtva, danas je Sergej Trifunović naprosto budala– Ja jesam prijatelj Sergeja Trifunovića on je igrao u filmu po mojoj knjizi i zbog toga smo se mi morali vidjeti više puta bože moj – kaže pisac i kolumnista Velikih priča Ante Tomić zamoljen da prokomentariše reči glumca koji se ne zaustavlja sa ispadima u javnosti preko društvenih mreža, a nakon slučaja u Splitu gde se na prepunoj plaži Kaštelet kupao sa svojim ljubimcem psom Miletom iako to nije dozvoljeno i zbog čega je kažnjen.

Da podsetimo, najnovija, objava glumca, (ukoliko ovog trenutka ne nastaje neka nova) tiče se kolumne Ante Tomića, „Sve je ovo Sergej zaslužio“ za Velike priče u kojoj se govori o proterivanju Sergeja iz Evropske unije i još pet zemalja, nakon nedavnih dešavanja u Splitu.

Ante Tomić kaže za Danas, da Sergej jeste bio njegov prijatelj, a na molbu Danasa da nešto o tome i kaže rekao je:

–  Ja sam mu bio prijatelj kad je tu došao prije mnogo godina, prvi put sam ga doveo u konobu Hvaranin, sad redovito tamo dolazi. Bio sam uz njega kad mu je neko u Splitu probušio sve četiri gume i napunio rezervoar zemljom. Zauzeo sam se tada kod jednog svog rođaka, brata od tetke da mu auto vratimo u vozno stanje. Ja sam mu stvarno bio prijatelj kad je Sergej Trifunović bio žrtva. On danas nije žrtva, danas je Segej Trifunović naprosto budala – zaključuje Ante Tomić za Danas.

Izvor: Danas