Ekološki osvještena Puljanka skupljala smeće na plaži pa pronašla poruku u boci i 50 euraJedna Puljanka svakoga dana počisti plažu od smeća koje izbaci more. Naišla je tako i na neočekivano iznenađenje

"Svaki odlazak na plažu iskoristim da pokupim i sve smeće koje tamo pronađem. Sve što ljudi ostave i odbace za sobom, more nam uredno vrati na obalu", napisala je ekološki osviještena Puljanka koja je htjela ostati anonimna.

Prije tri dana mislila je da će to biti tek jedan od njezinih uobičajenih dana na moru, ali onda je doživjela iznenađenje.

"Kad sam izišla iz mora i odmorila se, krenula sam skupljati smeće. U hrpi smeća ugledala sam i malu, prljavu i neobičnu bočicu. Kad sam je otvorila, ugledala sam u njoj papir i nešto zamotano", ispričala je.

Nije ni slutila da je pronašla pravu bocu s porukom. Na papiru je bio napisan tekst na engleskom jeziku "Sretno" i datum kada je bočica bačena u more 24. srpnja 2023. Uz njega je priloženo 50 eura.

"Bila sam presretna jer mi se nikada u životu nije nešto takvo dogodilo. Za taj novac kupit ću nekim klincima slatkiše za Svetoga Nikolu", poručila je za Dnevnik.hr.

Izvor: Dnevnik.hr, Istra 24