JELENA OBUĆINA: I taman kada vam se želudac prevrne, vidite Oliveru Zekić u SS uniformi. U ozbiljnoj državi zaglavila bi zatvor, ovde u 100 marki da neće ni najelementarnije – smenu, jer bahatost ne sme da staneJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Dan je nedopustivih, sramnih vesti, bilo da gledate celu Srbiju, bilo grad Beograd, bilo REM", počela je Jelena Obućina večeras Dnevnik na TV Nova.

„Radnici zaposleni u sistemu socijalne zaštite sami su za socijalu. Jedan radnik zadužuje do 500 predmeta, jedan negovatelj do 40 korisnika po smeni. A ministar im nudio da platu uveća za pola crvene.

U Beogradu milioni koji su oteti za obuku dece o vršnjačkom nasilju nisu prepreka da sekretarka za dečju zaštitu ostane na tom mestu, jer Šapić BIRN-u ne veruje, a tužilaštvo to ne zanima.

I taman kada vam se želudac prevrne, vidite Oliveru Zekić u SS uniformi. U ozbiljnoj državi zaglavila bi zatvor, ovde u 100 marki da neće ni najelementarnije – smenu, jer bahatost ne sme da stane“, završila je uvod u emisiju Obućina.

Izvor: Nova.rs