TV lica Nove u kvizu „Totalni obrt“ prikupila novac za ranjene u Duboni i Malom OrašjuU specijalnim humanitarnim epizodama kviza „Totalni obrt“, emitovanim 1. i 8. januara na TV Nova, svoje znanje su testirala dobro poznata lica te televizije i u sjajnoj atmosferi u studiju prikupila ukupno 128.200 dinara koje će donirati osobama ranjenim u Duboni i Malom Orašju u maju prošle godine.

Tokom ove dve epizode, u okršaju opšteg znanja učestvovali su novinari i voditelji sa kojima se svakodnevno družimo i informišemo: Nevena Madžarević, Jelena Obućina, Radovan Seratlić, Marko Novičić, Katarina Bajec, Maja Nikolić, Danilo Mašojević i Goran Dimitrijević.

Iako je pobedu u prazničnom specijalu odnela ekipa emisije Među nama koju pratimo svakog radnog dana od 17:30h, i to Marko Novičić sa osvojenih 64.600 dinara u prvoj, a Maja Nikolić sa 63.600 dinara u drugoj epizodi, svi učesnici složili su se da ovog puta nije bilo važno pobediti, već zajedničkim snagama prikupiti što više novca za one kojima je najpotrebniji.

Ipak, pomenuta suma novca neće biti sve, jer je i voditeljka kviza Milena Vasić odlučila da doprinese i svojim humanitarnim gestom. Ona se ovom prilikom odrekla svog honorara kako bi ga dodala novčanom iznosu koji su u ove dve epizode prikupili takmičari.

„Totalni obrt“ svakog radnog dana donosi osam igara sa rečima, slikama, muzikom i zadacima u kojima takmičari prepoznaju poznate gradove i građevine, najpopularnije umetnike, sportiste, glumce i zvezde estrade ili otkrivaju sakrivene pojmove i reči, a igrače prebacuje u ulogu detektiva koji prate ostavljene tragove da bi došli do konačnog rešenja.

Četiri takmičara počinje zajedničku igru boreći se međusobno za titulu pobednika, ali i skupljajući zajedno sve osvojene poene koje će pobednik preneti u završnu igru. Samo pobednik ide dalje i ima šansu da pobeđuje iz emisije u emisiju i da osvoji visoke novčane nagrade.

Ne propustite dobru zabavu uz omiljeni kviz znanja za sve generacije, svakog radnog dana u 16:45h samo na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Izvor: Nova.rs