Odbegla braća Panić provode se u ZagrebuOdbegla braća Panić, Uroš i Miloš, provode se u glavnom gradu Hrvatske, odakle su sinoć delili slike iz noćnog provoda. U noćašnjim objavama na društvenim mrežama, hvalili su se luksuzom i skupim pićima, uprkos činjenici da je srpska policija za njima raspisala potragu zbog organizovanja lanca prostitucije.

Miloš i Uroš Panić – sinovi Petra Panića Pane, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića – iako su u bekstvu, noćas su na društvene mreže postavljali snimke iz zagrebačkog noćnog kluba LAF, nezvanični su podaci portala Nova.rs.

U vreme kada su Panići objavljivali snimke iz noćnog provoda, i na instagram profilu pomenutog kluba osvanuli su identični snimci, koji su potvrdili njihovu lokaciju, navodi Nova.rs.

Naime, na profilu jednog od braće, Miloša Panića, objavljeno je nekoliko snimaka iz kluba, a na jednom se vidi i njegov brat Uroš.

Podsetimo, kako je Nova.rs ranije pisala, Panići su Srbiju napustili samo nekoliko sati pre hapšenja, te se postavlja pitanje da li im je neko to dojavio.

Istaknuti advokat Božo Prelević izjavio je za Nova.rs da je očigledno da im je neko javio šta se sprema i na taj način ih spasio hapšenja.

Panići su, kako podseća Nova.rs, uspeli da izbegnu hapšenje, dok su lisice stavljene Vuku Stankoviću koji se sumnjiči da je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 odsto do 70 odsto zarade, a ostatak zadržavale za sebe. Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica.

Izvor: Nova.rs, N1