Ammar Mešić glumu zamenio građevinom, put ga odveo u Beč: Ne dajte na sebe i ne prodajte se lako


Posle otkaza u popularnoj TV seriji, glumac Ammar Mešić krenuo je u potragu za novim angažmanom, a taj put odveo ga je u Beč, odakle deli fotografije sa novog posla - na građevini. Za N1 je otkrio zašto je otišao iz Srbije i glumu zamenio građevinom.

„Znaju svi situaciju da sam bio glasan i iskazao svoje mišljenje vezano za tragediju koja se desila u maju i nakon toga je usledio moj otkaz u seriji. Većina nas koji se bave medijima zna koliko je teško naći posao i ući u neke projekte, a onda sam video da me nijedan novinar, nijedna medijska kuća, sem vaše i još par, ne zove na inetrevjue, dogodilo se i par situacija gde nisu hteli ni da uzmu izjavu od mene“, podseća glumac u emisiji „Dan uživo“, navodeći razloge zašto je otišao iz Srbije.

Na pitanje zašto je izabrao Beč, Mešić je rekao da je razlog zato što „živi slobodnije“.

„Želim da radim, želim da zarađujem, da od tog posla živim časno i da dišem čist vazduh, da budem slobodan i da uveče kada legnem umoran, legnem srećan“, istakao je glumac.

Prema njegovim rečima, došao je da radi na građevini, jer želi da zaradi dovoljno novca da sagradi svoju kuću u kojoj žive njegovi roditelji.

Na pitanje da li je odustao od glume, Mešić je kazao da je „gluma njegov život, ono što je završio i čime želi da se bavi“.

U poruci svima u Srbiji, glumac je naglasio da „ne daju na sebe i da se ne prodaju tako lako“.

„Život je težak posebno ako javno želite da iskažete svoje stavove, moja poruka je – nemojte da se slomite, posla ima ko hoće da radi, samo je bitno želeti i raditi“, naglasio je Mešić.

Izvor: Radio Sarajevo, N1