Baby Lasagna zaplakao na Trgu: ‘Mi smo samo klinci, dali smo sve od sebe. Prepoznali ste to’



Marko Purišić nije skrivao emocije. Kaže da je očekivao stotinjak ljudi

Tisuće su na glavnom zagrebačko trgu dočekale našeg Baby Lasagnu povicima “Marko, Marko! i “Pobjeda, pobjeda!”.

“Šta bi ja sad trebao nešto reći?”, rekao je vidno emotivan Marko Purišić kada se popeo na pozornicu.

“Očekivao sam 20 ljudi na aerodromu i ovdje stotinjak. Ne znam što da vam kažem. Hvala vam lipa. Nadam se da ste zadovoljni”, rekao je pa se rasplakao.

‘Mi smo samo klinci’

“Dali smo sve od sebe, mislim da ste vi to primijetili. Hvala i mojoj ekipi. Mi smo samo klinci i nadam se da smo dokazali da možeš sam doći na visoku razinu. Sve smo sami radili i mislim da smo dokazali da se može doći na neku veliku razinu sam,” dodao je i potom na oduševljenje okupljenih izveo “Rim Tim Tagi Dim”.

Na Trg bana Jelačića stigao je u otvorenom autobusu, a na zagrebačkom aerodromu, uz brojne obožavatelje, dočekala ga je i njegova majka Marija, “najsretnija mama na svijetu”, kako je rekla.

Prije dolaska na pozornicu na Trgu je dijelio autograme okupljenim obožavateljima, od kojih su mnogi bili okićeni tabletićima ili su nosili majice s motivom mačke.

Prije njegova dolaska, na trgu su nastupili hrvatski izvođači s prijašnjih izdanja Eurosonga – grupa Let 3, Emilija Kokić te Tajči u pratnji Ante Gele i benda.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u izjavi novinarima čestitao je Marku i njegovom timu. “Mislim da je rasturio, on je osvojio prvo mjesto, razočarani smo, naravno, s glasovima žirija, a njemu svaka čast”, rekao je.

Izvor: Telegram.hr, HRT