I Gospod reče: Za potrebe Crkve Svetog Marka – poršeLuksuzan auto u blizini crkve uvek privuče pažnju, a posebno kada, kao u slučaju Poršea čija fotografija kruži društvenim mrežama, nosi nalepnicu na kojoj stoji da se radi o "vozilu za potrebe Crkve Svetog Marka" u Beogradu.

“I reče Gospod: I Have the Need for Speed”, napisao je korisnik Tvitera koji je podelio fotografiju Poršea ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu, što je moglo da pokrene raspravu oko toga koliko je bogougodno da Crkva koristi luksuzne automobile, ali se diskusija prebacila sa nebeskih na zemaljsku temu – koliko taj auto košta.


“Mislim da je Porše u pitanju Caen 3.0 dizel, godište od 2007 do 2012, cena oko 35000 40 000 €”, procenio je jedan od Tviteraša, ali na toj društvenoj mreži uvek se nađe neko još bolje obavešten, pa je tako Tviter – kolegijum utvrdio da se radi o modelu koji je star najviše dve godine.

“Ovde u Australiji 90-100 hiljada AUD, polovan, 2018-2019”, uključio se u priču Tviteraš sa drugog kraja sveta.

Spekulisalo se i o tome ko bi mogao da bude vlasnik tog vozila.

A neki su se setili legendarne Dženis Džoplin i njene želje – Bože, kupi mi Mercedes, svi moji prijatelji voze Poršee.

“I oprosti nam kazne za parkiranje i prekoračenje brzine naše kao što mi opraštamo dužnicima svojim, u stvari ne tako nego oprosti nam stvarno”, zaključio je diskusiju Tviteraš koji je i objavio fotografiju Poršea ispred Crkve Svetog Marka.

Izvor: Nova.rs