Ništa nisam predao: Mićkova imitacija Vučića opet aktuelna



U emisiji "Lekoviti show" poznatog srpskog glumca Mićka Ljubičića, jedan od najpopularnijih segmenata je bila "Lekovita čekaonica" u kojoj je Mićko u ulozi predsednika Vučića razgovarao sa ostalim pacijentima u čekaonici ispred lekarske ordinacije. U jednom od skečeva, na pitanje drugog pacijenta, kojeg je glumio legendarni Milorad Mandić Manda, da li je predao(knjižicu), Mićko, odnosno Vučić, ljutito je odbrusio da on nikome ništa nije predao.

“Samo zlonamerni mogu da me optuže da sam nešto predao”, ljutito je rekao Vučić iz “Lekovite čekaonice”.

Ipak, posebno ga je iznervirala konstatacija drugog pacijenta, koji je na osnovu njegovog odgovora zaključio da ne mora da se preda (knjižica):

“Vi ne samo da pripadate tim zlonamernima, nego još i provocirate. Razumete vi dobro. Jer da ne razumete, ne biste me prvo pitali da li sam predao, a kad ja kažem da nisam, vi bezobrazno nastavljate sa konstatacijom da ni ne mora da se preda”.


Skeč Mićka Ljubičića aktuelizovan je nakon nakon sastanka između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Avdulaha Hotija, odnosno delegacija Beograda i Prištine u Beloj kući, kad su se koplja lomila oko misteriozne “tačke 10 sporazuma”, protumačene kao tačka za međusobno priznanje.

Sastanak se nije ni završio, a finansija Siniša Mali već je dao izjavu novinarima ispred Bele kuće. Tom prilikom je dodao da se na predsednika Vučića vrši ogroman pritisak da prihvati taj sporazum sa spornom tačkom.

Ipak, predsednik Vučić je i sam novinarima rekao da je dokument sa ovom tačkom bio na stolu, da je u međuvremenu “sporna” tačka odbačena, te da se pregovori o finalnom ekonomskom sporazumu i dalje nastavljaju.

Dakle, kao i kod Mićka u Lekovitoj čekaonici, ni ovoga puta Vučić “nije ništa predao”.

Izvor: Nova.rs