JELENA OBUĆINA - Trebalo je predsednik da gostuje na Newsmaxu, ali ne našem – mi nismo dobriJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Trebalo je da predsednik Srbije gostuje na Newsmaxu", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Ali ne ovom našem, mi nismo dobri, nego Američkom. Oni jesu. Najavio ga Ričard Grenel na Tviteru, retvitovao sam predsednik, pa Ana Brnabić, pa tabloidi. I na kraju – bi Tramp.

Amerika se sa Vučićem nije budila. Zašto? Niko ne zna. Ali je zato Srbija sinoć krenula na počinak. A i večeras će. Zašto – svi znaju. To što je predsednik u Njujorku ne znači da je narod sam. A on je tamo video ljude koje retko viđa – Ramu, Dritana i Kovačevskog, plus predstavnike Maldiva, Gabona i Gvatemale.

A sutra? Sutra će na Starici videti Zoranu Mihajlović. Čekaće je Ćuta. Biće i profesori i Kinezi, biće i aktivisti. Biće i Željko Veljković. Biće zanimljivije nego u Njujorku. Tamo će nam ponuditi samo stare priče“, zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs