JELENA OBUĆINA - Dobro veče svima, a posebno doktorima, uz pomoć sudija, Mali je ponovo velikiJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Dobro veče svima, a posebno doktorima. Siniši Malom koji je pobedio Senat Univerziteta i Predragu Terziću koji je pobedio zakone metabolizma. Danonoćni rad Malog akademci nisu prepoznali, ali Upravni sud jeste. I uz pomoć sudija, Mali je ponovo veliki, opet je doktor nauka", rekla je Jelena Obućina na početku Dnevnika na TV Nova S.

„Danonoćna ishrana gradonačelnika Kraljeva građane je koštala 20.000 evra, ali se ispostavilo da ne jede danju, nego samo noću – skupog lososa i ćuretinu u smeni kod istog konobara.

Pa zar nije i on doktor – fastinga. To vam je sada metod mršavljenja. U ovom slučaju – gradskog budžeta.

Nepravedno bi bilo nepozdraviti i dr. Atlagića koji neće da osudi lepljenje plakata predavača FPN-a. Prvo da se završi istraga, pa da vidimo, možda su lepili sami. Ako nisu oni, a nisu ni naši, onda može osuda – doktorski.

Na kraju, ali ne manje bitno, raskid aktivnog ugovora dr Šapića koštaće sve nas. Koliko? Pa koliko odredi međunardona arbitraža“, rekla je na kraju uvoda u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs