„Krle, a da se ti okaneš twitovanja?“: Nikola Kojo odgovorio na Krstićev pokušaj humora



Nebojša Krstić, koji je decenijama radi u marketingu (pre svega političkom), pokušao je danas da ispadne naročito pametan i duhovit kada je preradio sliku proslavljenog glumca s protesta „Srbija protiv nasilja“, održanog u subotu 27. maja.

Kao što smo već pisali, on je promenio natpis na transparentu koji je nosio Nikola Kojo, pa je umesto imena tragično stradalog majora Omera Mehića stavio natpis „Srbi trpe nasilje na Kosovu“.

Krstićeva foto-montaža nije naišla na dobar prijem tviteraša, a sada mu je odgovorio i Nikola Kojo.

Poznati glumac je sa svog Tvitera Krstiću poručio: „Krle, a da se ti okaneš twitovanja? Da se vratiš tverkovanju? Bolje i tebi i gazdi ti? Inače, fotomontaža se smatra falsifikovanjem i krivičnim delom. Naročito ako ugrožava nečiju bezbednost. Razmisli…u stvari nemoj. Neka te…“

Inače, Nikola Kojo, kao i mnogi drugi glumci, bio je na meti poslanika vladajuće koalicije Nebojše Bakareca, koji je javno izneo iznose njihovih honorara za učestvovanje u projektima Telekoma. Glumci su odgovorili da njegove brojke nisu tačne, i da Bakarec izmišlja podatke i plasira ih u javnost da bi napadao glumce koji su protiv režima.

Izvor: Danas, City magazine