Beba sa potresne fotografije nastale u “Oluji” je Natalija Jokić, supruga najboljeg košarkaša NBA Nikole JokićaNikola Jokić oduševio je cijelu sportsku javnost kada je prije nekoliko dana osvojio NBA ligu, a sa tribina su ga cijele sezone pratili njegova supruga Natalija i njihova kćerka Ognjena.

Natalija je sa sedam mjeseci bila na naslovnoj strani “Večernjih Novosti” iz 1995. godine. Tada je ona svojim roditeljima kao djevojčica bila primorana pobjeći iz Krajine tijekom Oluje, a onda su ih primijetili i novinari.

Sada je u javnost isplivala fotografija na kojoj na kojoj se može vidjeti majka Danice koja se hvata za glavu i njezine dvije kćeri u izbjeglištvu, a beba u njezinom naručju je upravo Natalija.

Jokić je jednom prilikom otkrio kako su se upoznali.

“Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sjedili smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je vidio, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vrijeme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prešutila“, rekao je Jokić.

Nije im bilo lako, ali ih je put odveo zajedno u SAD.

“Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva mjeseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala.“

Izvor: N1