„Vučiću, prestani da se svađaš sam sa sobom i sa imaginarnim sagovornicima“Predsednik Aleksandar Vučić je današnjim obraćanjem još jednom potvrdio da on i samo on vrši sve dužnosti u ovoj državi, izjavila je narodna poslanica Danijela Nestorović.

„On je naredio članovima Vlade da idu po Srbiji, gde su poplavljena područja. On će se baviti problemima na KiM“, rekla je Nestorović, prenosi Ekološki ustanak u saopštenju.

Ona je poručila Vučiću da je uloga predsednika države određena Ustavom i da nema prava da vrši dužnosti predsednika Vlade, ministara ili Republičkog javnog tužioca.

„Tvoja uloga je vrlo ograničena! Prestani više da se svađaš sam sa sobom i imaginarnim sagovornicima! Sve ono što si izgovorio danas zabrinjava. Ti bi da gađaš olovkom onoga ko je potpisao dokument sa Euleksom?! A šta bi još osim gađanja predsednik jedne države trebao i morao da uradi?! Sve više se razotkriva da si ti najveći nasilnik na političkoj sceni Srbije i generator opšteg nasilja u društvu“, navela je poslanica.

Obraćanje predsednika Srbije je ocenila kao sramotno.

„Po ko zna koji put pokazao si da si nemoćan i da živiš jedino na televizijskim ekranima onih koji žele da te slušaju. Srbija se pokrenula! Srbija se ne zaustavlja! Građani su se udružili i nazire se kraj tvom samovlašću!“, zaključila je Danijela Nestorović.

Izvor: N1 Beograd