Očekivali trojke, dobili četvorke: Najlepše iznenađenje za Gordanu i BranislavaGordana i Branislav Rankov iz Novog Kneževca, pet godina željno su očekivali potomstvo. Medicinska sestra i lovočuvar nisu gubili nadu, ali ni očekivali ovakav blagoslov.

Na Ivanjdan, 7. jula, u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV, Gordana je rodila četvorke. Najpre je na svet došao Milan, a potom Verica, Mila i Ivana. Srećni tata kaže za portal GRADSKI da mu se, nedugo nakon porođaja, javila supruga i saopštila neočekivanu vest:

„Samo mi je kratko poručila da se spremim za iznenađenje i da smo dobili četvorke. Morala je da prekine vezu. Ostao sam zatečen, ali me je, naravno, odmah ispunio osećaj velike sreće. Otišla je na porođaj oko osam sati.“

Oko pola deset mu je u kratkom razgovoru saopštila da su dobili sina i tri ćerke.

Branislav potvrđuje da se ovome niko nije nadao. Vest je brzo obišla Novi Kneževac, Vojvodinu i Srbiju.

„Iskreno, očekivali smo trojke, a dobili četvorke. Svi smo srećni i još uvek ne možemo da dođemo sebi. Još se ne zna kad će Gordana i bebe kući u Novi Kneževac iz Novog Sada. Naravno, dok smo slavili, društvo je ispoštovalo običaj i pocepalo majicu. Ne jednu, nego dvadesetak“, kaže Branislav za portal GRADSKI.

Kako je ranije prof. dr Edita Stokić, direktorka Kliničkog centa Vojvodine, četvorke su rođene u osam sati i 51 minut:

„Bebe su po rođenju dobile visoke ocene. Na evidenciji novosadske Betanije ostaće upisani kao prve četvorke koje su došle na svet u toj zdravstvenoj ustanovi, što nije zabeleženo od njenog postojanja“, izjavila je prof. dr Stokić.

Izvor: N1 Beograd