Otkazan koncert benda Kolja i Grobovlasnici zakazan za 20. decembar, evo i razlogaKoncert grupe Kolja i Grobovlasnici, koji je trebalo da bude održan 20. decembra u Beogradu u MTS dvorani, nažalost neće biti realizovan 'iz tehničkih razloga', objavila je promoterska kuća Long Play.

Na koncertu benda Kolja i Grobovlasnici trebalo je da bude predstavljen novi album „Sreća i druge brige” ali održavanje je onemogućeno zbog iznenadnih tehničkih problema, napisali su oni.

Organizator će blagovremeno najaviti nove datume održavanja koncerta i promocije novog albuma, stoji u saopštenju.

Povraćaj novca za kupljene karte biće moguć od 25. decembra putem servisa Tickets.rs i na blagajni MTS Dvorane.

Međutim, nakon objavljivanja ove iste vesti na portalu Headliner.rs, u komentarima na nju javio se Ivan Aleksijević, dosadašnji pijanista ovog benda.

„Grobovlasnici sa tim nemaju veze, to je na žalost njegova odluka zbog koje taj bend više ne postoji, jer članovi benda ne žele da budu deo njegovog političkog angažmana,i sve što mogu da kažem je da osećam veliko razočarenje, bes i tugu”, napisao je Aleksijević.

Da podsetimo, Nikola Pejaković Kolja jedan je od ljudi koji su potpisali podršku listi „Srbija ne sme da stane – Aleksandar Vučić“.

Čini se da je, nakon ovog postupka, bend Grobovlasnici efektivno prestao da postoji jer ostali članovi benda ne žele da nastupaju više sa Koljom.

Kolja i Grobovlasnici više neće nastupati zajedno

Oni su svoje mišljenje iskazali, iako verujemo da će se tek javiti konkretnijim saopštenjima, a mnogi su u komentarima podržali ovakvu odluku.

Bend Grobovlasnici činili su: Nikola Pejaković Kolja – vokal, gitare; Vojislav Aralica – gitare, bas gitara, prateći vokal; Ivan Aleksijević – hammond orgulje, klavir, prateći vokal; Sebastijan Kerekeš Seba – bubnjevi, prateći vokal; Kristijan Mlačak – tenor saksofon, prateći vokal i Nemanja Banović – truba, prateći vokal.

Izvor: Danas