Milojko Pantić: Vlada nacionalne propasti i sramoteMilojko Pantić, kolumna za ''Danas''

Sam Bog (ma šta to značilo) zna do kada će da teče ta gorka reka naših dana sa kriminalcima, barabama i bitangama na vlasti u Srbiji.

Do pre nešto više od deset godina mogli smo samo da zamišljamo kako izgledaju i šta rade sotone iz Svetog pisma iliti Biblije.

Sada ih vidimo i gledamo i u prethodnim i u novoformiranoj Vladi Republike Srbije koja je pretvorena u mafijašku monarhiju.

Vladu je samoproglašeni mafijaški „Generalisimus“ formirao bezmalo pola godine posle decembarskih Izbora u 2023. godini.

Za to vreme doživeli smo da Ana Brnabić, premijerka tehničke vlade, protivustavno dobije i funkciju predsednice Parlamenta.

Novi premijer je istovremeno i novi dokaz neposredne veze vlasti i kriminala.

Kao gradonačelnik Novog Sada, direktno je sarađivao, pa čak i odlikovao, nedavno uhapšenog kriminalca, kodnog imena Snajper.

Ovo je šesta Vlada Srbije od kako su je 2012. zajahali politički zločinci i mafijaši iz navodnih političkih stranaka, SNS i SPS. U svom ekspozeu novi premijer je istakao da je to vlada kontinuiteta. To je tačno kada je reč o saradnji sa kriminalcima.

U isto vreme, međutim, to je i vlada nacionalne sramote i propasti Srbije.

Kontinuitet dakle čini i premijer koji u svom tročasovnom govoru satkanom od prazne retorike i čistih gluposti kaže i ovo: „Moj prvi i jedini zahtev (ministrima naravno) je odanost otadžbini.

Njoj odani moramo biti. Ona je naš san i vera. Neka živi u večnosti jedina naša otadžbina Srbija. Slava Bogu.“

To je dokaz koliko je besmrtni Duško Radović bio u pravu kada je govorio da kada lopovi i prevaranti dođu na vlast neće biti većih boraca za otadžbinu, pravo i pravdu. 

A kad tome dodamo imena minstara kojima je premijer podneo nebulozni zahtev, među kojima su i ruski obaveštajac Vulin, koji je služio vojni rok 15 dana, kontroverzni doktor kao ponovni ministar zdravlja, bivša kafe kuvaricu u Radikalnoj stranci, zatim Milica Zavetnica, kojoj je prvo radno mesto u životu mesto ministarke za brigu o porodici, Marka Đurića poznatog po klicanju „Aco, Srbine“ i ostalu bulumentu, onda je jasno da je to vlada definitivne nacionalne propasti.

Srpski politički faktori koji se u Parlamentu bore protiv vlasti diktatora „Generalisimusa“, očigledno nisu svesni kakvo je epsko zlo zajahalo Srbiju, jer njegovu odluku da sotone proglasi ministrima baš na Međunarodni praznik rada Prvi maj, tumače svojstvom da saradnike drži u neizvesnosti do poslednjeg časa.

Ne, gospodo političari, vi nikako da izađete iz sopstvene zone komfora i krenete u rušenje ovakve vlasti.

Jer epsko zlo je mnogo dublje i po državu i narod razornije od tog vašeg poimanja. Sotone na vlasti sebe proglašavaju najvećim patriotama i borcima za srpstvo.

A kako izgleda taj njihov lažni patriotizam najbolje se videlo na dan izbora Vlade ispred zgrade Skupštine Srbije, po njihovom odnosu prema osnovnom simbolu države, njenoj zastavi.

Čitav prostor oko Skupštine izgledao je više nego žalosno. Građanski duh nekadašnjeg Beograda nikada ne bi dozvolio da se državne zastave pretvore u pocepane krpe bačene na trotoar.

Nažalost kao i celu Srbiju i Beograd su okupirali šumski ljudi, vandali i lopovi.

Zastava i grb su najveći simboli države za sve ljude ovoga sveta osim za mafijaške sotone na vlasti u Srbiji.

Nisu međutim ništa izmislili, oni se samo služe iskustvom svojih prethodnika. Nas je naime svaka vlast od raspada bivše velike države začaurila u odbrambene bedeme srpstva i Srbije bez nezavisnog Kosova, kome oni navodno neće dati nezavisnost do sudnjeg dana, i ne dopušta nam da išta novo, njima nepoznato, poremeti naše jalove egzistencije.

Tako smo mi sapeti svakodnevnim poteškoćama, medijskim torturama i neprijatnostima, u toj čauri zvanoj Srbija, postali slabi, sitničavi i plitki ljudi, nesposobni da uzmemo sudbinu države i društva u svoje ruke. Sve je to posledica višedecenijskog uništavanja države od strane ratno-političke mafije samo radi očuvanja vlasti.

Iza bezumnog ekspozea „Generalisimusovog“ premijera, krije se namera da zaboravimo njihovo ratno ludilo radi pljačke i otimanja imovine bivše velike države.

Njihovo temeljno razaranje grada Vukovara, opsada i bombardovanje Sarajeva, genocid u Srebrenici, ubijanje i proterivanje Albanaca na Kosovu i sa Kosova.

Na njihovo pravdanje da su i drugi činili zločine nad Srbima odgovor je nepobitan: Hrvati, Bošnjaci i Albanci nisu napali ni jedan grad i nisu ubili ni jednog čoveka u Srbiji.

Ratnom politikom naši satanisti uništili su veliku i malu državu Jugoslaviju, a sada evo već 12 godina razaraju i državu Srbiju.

A kad se uništi država posledično nestaje i nacija.

Čovečanstvo je od pamtiveka satkano od epskih prevara, laži i podela.

Od podela na religije hrišćansku, islamsku i budističku, do današnjih vernika i nevernika, patriota i izdajnika, globalista i suverenista.

Iza svega krije se nastojanje da se vlada od sela i grada, preko država i kontinenata, do čitave planete.

Srpski vlastodršci su u prevarama, lažima i podelama društva svetski prvaci.

Samoproglašeni „Generalisimus“ je došao na vlast obećavajući da će Srbija ući u Evropsku uniju, i da će, ako svima za šest meseci njihove vladavine, ne bude bolje, oni podneti ostavke.

Danas posle dvanaest godina neograničene vlasti poručuje radnicima: „Nikad neću prihvatiti sedmočasovno radno vreme. Mislim da je četrdeset sati rada nedeljno malo i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu tog prvog maja.“

Tako dakle govori višedecenijski parazit na društvenom tkivu Srbije i zato Mi ili On i njegove vlade bruke, sramote i propasti Srbije.

Drugo rešenje za opstanak Srbije ne postoji.