Brnabić: Vučić očajan, reprezentacija Srbije na Euro išla hrvatskim avionomReprezentativci Srbije su završili svoje učešće na Evropskom šampionatu, a predsednica Skupštine Ana Brnabić otkrila je gostujući za jednu televiziju sa nacionalnom frekvencijom zanimljivu priču, koja je izgledala "izmalerisala" naše asove.

Doskorašnja predsednica Vlade Srbije istakla je da su izabranici selektora Dragana Stojkovića na kontinentalni šampionat otputovali ni manje ni više nego hrvatskim avionom.

„To je istinita priča. Sramota je, Vučić je bio izuzetno ljut. Mi imamo našu Er Srbiju i svi putujemo tom kompanijom. Kad sleti avion da se vidi Er Srbija i to je naš ponos“, rekla je Brnabić, gostujući na TV Hepi.

Ona je navela da se o tome prethodnih dana nije govorilo kako se ne bi fokus javnosti prebacivao sa podrške fudbalskoj reprezentaciji na druge teme i da misli da je to bila ispravna odluka.

Brnabić je dodala da „apsolutno treba utvrditi kako se to desilo i ko je odgovaran“ za to što su reprezentativci Srbije putovali hrvatskim avionom.

Ostaje da se vidi kojom avio kompanijom će se reprezentativci Srbije vratiti iz Nemačke i da li će im to biti zamereno iz vrha države.

Izvor: Sportklub