Teško povređena devojčica na pešačkom, autom je udarila urednica PinkaSinoć oko 22 časa dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je teško povređena petnaestogodišnja devojčica dok je prelazila pešački prelaz, saopšteno je sa Vojnomedicinske akademije (VMA). Devojčicu je kolima udarila urednica na TV Pink, Nina Kovačević.

Nezgoda se dogodila u jednoj od prometnijih beogradskih ulica kada je automobil udario devojčicu.

Njeno stanje je sada stabilno.

Određeno zadržavanje producentkinji sa TV Pink koja je udarila devojčicu na pešačkom

Devojčica (15) povređena je u nesreći koja se dogodila sinoć na uglu Vitanovačke i Vojvode Stepe na Voždovcu, kada ju je automobilom udarila Nina Kovačević, producentkinja na Televiziji Pink, a kako saznaje Nova.rs, osumnjičenoj za nesreću određeno je zadržavanje do 48 sati.

Prema saznanjima Nova.rs, osumnjičena će sutra biti saslušana u tužilaštvu povodom nesreće.

Nesreća se dogodila sinoć, oko 23 časa, kada je Kovačevićeva automobilom udarila devojčicu na uglu Vitanovačke i Vojvode Stepe na Voždovcu. Devojčica je zadobila teške povrede i prevezena je na VMA.

O nesreći javnost je najpre obavestila opoziciona političarka Marinika Tepić.

Prema informacijama Tepićeve, lekari se bore za život deteta, dok je Kovačević tokom noći zadržana na trežnjenju.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić objavila je da je zaposlena na televiziji Pink, Nina Kovačević, udarila na pešačkom prelazu devojčicu staru 15 godina i da je u trenutku nesreće imala više od jednog promila alkohola u krvi. Prema informacijama Tepićeve, lekari se bore za život deteta, dok je Kovačević tokom noći zadržana na trežnjenju.

Izvor: Beta, N1, Nova.rs