U zemlji pohlepe za foteljama: Slika o kojoj bruji SrbijaU selu Pocerski Metković kod Šapca na tarabi jedne kuće pojavila se uznemirujuća i strašna poruka porodice koja tu živi.

Cela porodica je u kućnoj izolaciji zbog kovida 19 i niko ne može da ode ni u nabavku najosnovnijih stvari namirnica i lekova. Zalihe hrane su im bile na minimumu u trenutku kada je Zorica Zlatarić ovu fotografiju postavila na Fejsbuk. Njen post je od juče podelilo 335 ljudi.

U porodici Jekić je dvoje od njih šestoro bilo pozitivno na koronu i svi su u kući. Juče je bio osmi dan od kada su u izolaciji.

Kako u komentarima piše Zorica Zlatarić, oni imaju novca da plate šta im treba ali nema ko da im donese, a na jedan od komentara da pišu predsedniku Vučiću koji će “doneti pakete i kamermane da se slika da se vidi da misli na građane”, ona postavlja pitanje zašto bi pisala njemu kad ne misli na njih i dodaje “ne treba meni njegov paket već kriznog štaba”.

Takođe, navela je i da im policija ne dozvoljava da izađu iz dvorišta i da se sve dešava “u zemlji pohlepe za foteljama”.

Izvor: Nova.rs