Za hrabre reporterke i snimatelje TV N1 nižu se pohvale iz celog regiona



Dramatični snimci prošle noći su obišli sve zemlje regiona zahvaljujući hrabrim reporterkama i snimateljima N1 televizije koji su satima izveštavali uživo s ulica Beograda, profesionalno i odgovorno radeći svoj posao.

Jelena Zorić, Tatjana Aleksić, Žaklina Tatalović satima su izveštavale iz nemogućih uslova, iz vrlo opasne situacije.

Oko njih je leteo suzavac, flaše, kamenice, u jednom trebnutku ekipa N1 je izbegla auto koji se velikom brzinom zaleteo prema njima (i demonstrantima), pripadnici policije u jednom su trenutku pokušali da ih spreče da snimaju kako tuku demonstrante...

No, one su nastavile da rade svoj posao. Sve to zahvaljujući snimateljima Vuku Mijatoviću, Aleksandru Cvrtkotiću i Vuku Dapčeviću.

Iz studija N1 televizije u Beogradu satima je s njima i analitičarima razgovarala Maja Dragić informišući tako brojne građane iz svih zemalja regiona o dramatičnoj noći u Beogradu.

Sve naše novinarke tokom tih dramatičnih događaja ostale su pribrane i profesionalno i odgovorno radile svoj posao.

Jelena Zorić, na primer, usred toga haosa, jednom vrlo uznemirenom sugovorniku, i sama uplakana zbog suzavca kojim je zasuta, nije zaboravila napomenuti da stavi masku: "Hvala što ste govorili za N1, stavite masku!"

Protesti su podstaknuti najavom predsednika Srbije Aleksandra Vučića o uvođenju policijskog časa zbog pogoršane epidemiološke situacije i, kako smo čuli od nekih demonstranata, sveopštim nezadovoljstvom stanjem u zemlji.


Prenosimo sa portala N1 Beograd