Čitaoci o “običnom” Vučiću: I ja nosim džemper od 400 €Objave predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Instagramu, gde nastoji da sebe prikaže kao običnog čoveka, nisu ostavile ravnodušnim čitaoce našeg portala. Tako su neki od njih istakli da i oni preferiraju zeljanicu dok se voze helikopterom, dok su drugi navodili da voćnjak obavezno obilaze u "džemperu od 400 evra".

Jedan naš čitalac se zapitao kako predsednik Vučić stiže da se opusti, kad je dobro poznato da mnogo radi.

“Pa kako ima vremena kad mu je malo 24 časa rada i kad prvi ustaje, a poslednji leže”, upitao je on, dok je drugi čitalac naveo šta je neophodno da bi Vučića tretirao “kao sav normalan svet”

“Kad primi platu 30.000 mesečno, onda može da kaže da je kao sav normalan svet!”

Fotografija na kojoj predsednik pozira u voćnjaku, inspirisala jednog čitaoca našeg portala, te je tako u njemu, kako navodi, prepoznao crte njegove ličnosti.

“Naročito ovaj džemperić, nonšalantno prebačen – oslikava njegovu opuštenu, demokratsku, ličnost”, naveo je on.

Drugi, pak, tvrde da još uvek ne veruju predsedniku da je kao svi drugi ljudi, te da postoji jedan neophodan uslov kako bi mu poverovali.

“Dok ne vidim sliku na wc šolji, ništa ne verujem”, naveo je jedan od njih.

Ipak, bilo je i onih nepoverljivih, pa je tako jedan naš čitalac naveo da ne bi voleo da deli svoju normalnost sa predsednikom Srbije.

“Ako je to sto on promoviše normalno, ja onda ne želim da budem normalan.”

Jedna od fotografija koja je posebnu pažnju privukla, bila je ona na kojoj Vučić jede zeljanicu dok se vozi u helikopteru iznad Novog Pazara.

“I ja jedem zeljanicu svaki put kad se vozim u helikopteru. Nekako mi ušlo u naviku, a voćnjak obilazim samo u džemperiću od 400 evra, one skuplje nikad da ne uflekam. I slikam nikad telefonom, samo Nikon sa moćnom optikom”, naveo je jedan od naših čitalaca.

Izvor: Nova.rs