Sportske igre policijskog sindikata postale su korona žurka



Nezavisni sindikat policije organizovao je Sportske igre u Vrnjačkoj Banji, a sudeći po javno objavljenim fotografijama na njihovoj internet stranici policajci su odlično provodlili, pa su se malo zaneli i nisu obraćali pažnju na mere zaštite od korone - igralo se kolo, pevalo se, a sve bez maski i održavanja socijalne distance.

Sportske igre održane su pre nedelju dana, a takmičenje je trajalo 4 dana. Osim sporta, bilo je svega – od druženja na bazenu do proslave na kojoj su se okupljeni uhvatili i u kolo.

U dobroj atmosferi se  i nazdravljalo. U gomili fotografija koje su osvanule sa sajtu Nezavisnog sindikata policije u manjini su one gde su učesnici sa maskama.

Predsednik ovog sindikata Velja Lukić za Nova.rs kaže da je na samom otvaranju Sportskih igara bilo detaljno pročitano i obrazloženo koje sve mere treba da se poštuju.

“Pročitali smo obaveštenje i svi su bili upućeni u pravila”, kaže Lukić i dodaje da je sindikat čak i prepolovio broj zvanica na samoj ceremoniji otvaranja, pa ih je bilo 400.

“Ispoštovali smo sve što je od nas tražila Turistička organizacija Vrnjačke Banje”, kaže Lukić i dodaje da ne može da snosi odgovornost zbog eventualne nepažnje pojedinaca.

Deca moraju da nose maske u školama, veliki broj svadbi je otkazan, uvode se nove mere za sve koji će od petka doputovati u Srbiju, ali to izgleda na važi za policiju koja je “imuna na koronu”.

Izvor: Nova.rs