SAMO ZA NAŠU DECU: Sandra Božić zaposlila i ćerku na dodatni honorarJoš jedna "topla ljudska priča". Akteri i kombinacije poznate, samo honorari novi. Našoj redakciji javila se grupa ljudi iz Smedereva iznoseći nove koruptivne tvrdnje o SNS poslanici Sandri Božić, a nakon otkrića našeg portala da je Božićeva bila ne samo koleginica uhapšenih Belivukovaca - angažovana u isto vreme sa njima, na isti način i u istom javnom preduzeću u Pančevu " za ogroman honorar i sve to pride uz poslaničku platu" - već i da joj je više partijskih direktora javnih preduzeća godinama tako obezbeđivalo dodatni novac.

Na iznenađenje novinara kakve ona veze ima sa Smederevom, kada je Božićeva iz Pančeva i tu živi, Smederevci su nam objasnili da su zbog toga još kivniji i pokazali dokaz: Sandra Božić je sada i svoju devetnaestogodišnju ćerku Tamaru zaposlila preko partijskih kombinacija, ali u Smederevu, u Kulturnom centru ovog grada. Verovatno da bi bilo manje sumnjivo, nego da su i majka i ćerka na dodatnim honorarima po javnim preduzećima i ustanovama u istom gradu, Pančevu.

Smederevci osnovano ukazuju po dokazima koje poseduju da se radi o fiktivnom ugovoru ćerke Tamare Božić i Kulturnog centra Smedereva, kao što i majka Sandra praktikuje slično godinama po pančevačkim javnim preduzećima. Ne radi ništa, osim što izvlači dodatne pare za sebe. Baš kao i Belivukova ekipa.

Ove svoje tragove Bozićeva je pokušala da prikrije lažima o računima Dragana Đilasa na Mauricijusu, za koje se ubrzo dokazalo da su izmišljotina njenog šefa Aleksandra Vučića, kao i izmišljotine o hektarima stana i poršeima Mairinike Tepić ili kontaktima opozicionih političara sa ubicama iz Belivukovog narko klana.

Dok je lagala iz dana u dan, Božićeva je obavljala poslove poslanika, ali i uzimala dodatne pare po raznim ugovorima. I naravno bila koleginica ubica i mafijaša.

Uz sve to, ono što je ove ljude najviše zabolelo je to što pored hiljada nezaposlednih Smederevaca, pored stalnog odlaska njihove dece iz rodnog grada trbuhom za kruhom, Smederevci su doživeli da za decu "prvog reda" uvek ima ugovora i honorara, a za njihovu nema ako odbiju člansku SNS kartu. I to baš u slučaju Božićeve koja se predstavlja kao neupitni didakta etike i morala, koja svakom sudi i presuđuje osim sebi i svojima.

Izvor: Direktno.rs