"Vučić neće izaći iz zatvora, uhapsiće se više ljudi nego u Sablji"Onog trenutka kada bi bili proglašeni rezultati izbora, Aleksandar Vučić bi bio uhapšen. Govorim o vremenskom periodu dok treba da se organizuje hapšenje. Dakle, on mora da bude priveden na određeno zadržavanje da bi objasnio sve ono što se dešavalo u Srbiji. On je čovek koji je sam sebe doveo u problem zato što govori da sve zna. Sve znaš - sad ćeš sve da objasniš - kaže osnivač pokreta Oslobođenje i bivši pripadnik Uprave kriminalističke policije Milan Dumanović, gostujući u emisiji "Argument".

- Moraće narod da promeni u svesti da nama ne trebaju više vladaoci, nama trebaju upravitelji koji kad nisu dobri mi ih smenimo. Kažemo "gospodo, imali ste dve godine, niste dobro radili, sad ćemo da izaberemo neke druge". I tako ih menjamo kao u normalnim državama, ako dobro radiš posao ni ne moramo da znamo ime, a ne da me kradeš na putevima, da ubijaš ljude, da nestaju snimci sa naplatnih rampi, da rušiš naselja po Beogradu... - kaže on.

Dumanović je naveo da je i ova vlast korumpirana, te da im ovo omogućava "korumpirani bezbednosni sistem koji ih ne hapsi".

- I ja obećavam sledećoj vlasti, pokušajte da radite kao Vučić, završićete pre nego što mislite. Kad dođete na vlast, neće nam trebati mnogo da vas skinemo i od sad će narod Srbije da bira makar i na šest meseci dok ne izabere poštene ljude.

On je naveo i da bi Vučić, ukoliko padne na nekim normalnim izborima, bio uhapšen.

- Onog trenutka kada bi bili proglašeni rezultati, Aleksandar Vučić bi bio uhapšen. Govorim o vremenskom periodu dok treba da se organizuje hapšenje. Dakle, on mora da bude priveden na određeno zadržavanje da bi objasnio sve ono što se dešavalo u Srbiji. On je čovek koji je sam sebe doveo u problem zato što govori da sve zna. Sve znaš - sad ćeš sve da objasniš - kaže Dumanović.

Dok je Vučić na zadržavanju, objašnjava Dumanović, bilo bi vremena da se pronađu svi dokazi protiv njega.

- Sve, sve, ne samo Aleksandar Vučić, ja mislim da nama treba više hapšenja nego što je bilo u Sablji. Tamo je bilo 12.000, ovde treba mnogo više. Tu mora da bude uključeno sve što imamo od policije i tu mora da se hapsi dosta kolega, ali Vučić je broj jedan. To nije revanšizam, to je poštovanje zakona - zaključio je Dumanović.

Izvor: Direktno.rs