Huligani koji su tukli narod u Šapcu došli u „škodama“ SNS službenikaIzvesni Čeda Srnić iz Bogosavaca krenuo je čekićem na okupljene građane u Šapcu i to pošto je naprednjak Nebojša Stojičević Jarin na okupljene Šapčane krenuo bagerom.

Interesanto je to da su svi huligani koji su tukli građane na proteste došli sa crnim zatamljenim automobilima „Škoda Superb“ modelima, godišta od 2019/21.

Ta vozila koriste samo državni i opštinski SNS službenici.

Na jednoj od fotografija koje su objavljene na društvenim mrežama vidi se da je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, automobilom marke „Škod  Superb“ registarskih oznaka BG 2090 NS pre dva dana posetio Drinsku ulicu u Majuru, selu nedaleko od Šapca, da bi se isti automobil danas zatekao na blokadi šabačkog mosta. 

Podsetimo, u Šapcu je tokom protesta bilo nekoliko incidenata, a jedan od njih se dogodio kada je grupa maskiranih mladića, sa kapuljačama na glavama, naoružanih držaljama za poljoprivredne alatke nasrnula na demonstrante. Oni su udarali ljude, bez ikakvog razloga, samo zato što nisu hteli da se sklone sa mosta.

Batinaši su se zaletali na ljude i nemilosrdno su ih tukli drvenim motkama, iako im ovi u početku nisu pružali otpor niti im uopšte uzvraćali.

Izvor: Nova.rs