Ikodinović Vučiću: Gde si pobegao huljo, što ne dođeš da nas fotografišešBivši vaterpolista Danila Ikodinović upitao je kako to da Aleksandar Vučić neće biti danas na pet lokacija da fotografiše i konstatovao da je "ostavio prave huligane da se obračunaju s nama".

„Neće biti AV danas na 5 lokacija da lično fotografiše? Pobegulja? Gde je sad onaj njegov huliganski duh? Ostavio je prave huligane da se obračunaju sa nama, ipak je on samo Hulja“, naveo je Ikodinović na Tviteru.

Podsećamo, danas će širom Srbije biti blokirani putevi, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će posetiti Gornje Nedeljice i razgovarati sa meštanima Rio Tinta.

Kako je najavljeno, Vučić će od 15 sati razgovarati sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija Rio Tinto.

Razgovor je zakazan u vreme kada će biti održani protesti, koji bi trebalo da počnu u 14 sati, a blokada bi, prema najavam, trebalo da traje do 16 časova.

Izvor: Nova.rs