JELENA OBUĆINA - Sledeća vest koju iščekujemo je: Bajden i Putin stižu u BokeljkuJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Posle hitne sednice državnog vrha najavljivane 24 sata u svim medijima, na najvažniju temu ikad, mogućeg svetskog rata, epilog smo dobili na Instagramu. Tako nam i treba, moderno, trendi, digitalizovano - da tu pročitamo da će biti i soli i pasulja i makarona. I vidimo tri fotografije", počela je večerašnju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Makron se zbunio – pa umesto da piše u dm na Instagramu gde je predsednik sve vreme online, on zove. Alo izveštava – Svet je na ivici haosa, francuski predsednik posle Putina traži da vidi predsednika Srbije! Od razgovora možda zavisi sudbina planete. I dok Vučić spasava svet od kolapsa, zbog čega možda zasluži i Nobela, Britanci pišu – opozicija u Srbiji nema šanse. Moćnik dominira medijima, državnom upravom i javnim sektorom. Ali, ako do i promena dođe, protesti mogu biti njihov glavni izvor. Ali koji protesti, nisu rekli. Možda sutra kaže Savo, ili u četvrtak poljoprivrednici. A možda je sve džaba, jer vest koju logično sledeću iščekujemo je – odlučuje se sudbina sveta: Bajden i Putin stižu u Bokeljku“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs