JELENA OBUĆINA - U koje pare da će bar 10 % da pomeša broj 1 na listiću i glasa za Mišu VacićaJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Otvaramo kladionicu. Od sutra počinje nestašica predsednika na televizijama. Neće više biti u funkcionerskoj kampanji. Biće samo u redovnoj. U koje pare da nećete primetiti razliku?", počela je večeras emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Doduše počeo je i da se zbunjuje – pa poruke šalje o deci. A to je bio slogan prošlih izbora. Fabrike su, kaže, njegova usvojena deca – zbog svoje dece neće na N1. Tuđu decu neće slati u rat, al’ hoće u autobus da sa ostalima čekaju voz. 10.000 ljudi aplaudiralo je vozu. U koje pare da će bar 10 posto da pomeša broj jedan na listiću – i glasa za Mišu Vacića. Iako je samo ove nedelje na televizijama bio jednako prisutan kao reklamni blok, tvrdi – ne služi mu, kao nekima, televizija za junačenje. Reče i zakaza još jedan megdan na televiziji za četvrtak na kablu koji će prenositi nacionalna televizija. U koje pare da pokušava da poklopi Ponoša na Pinku? Popunite tiket i kockajte se. Nemojte da vas mrzi trećeg aprila. Možda ovoga puta dobijete. Ima za koga da se glasa na svim nivoima“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs