Jovana Joksimović izbacila Mlađana Đorđevića iz emisije da bi zaštitila VučićaTokom gostovanja u jutarnjem programu televizije K1, lider pokreta Oslobođenja Mlađan Đorđević ušao je u sukob s urednicom i voditeljkom programa Jovanom Joksimović. Nakon što mu ona nije dozvolila da "loše" govori o Aleksandru Vučiću, Đorđević je počeo da govori o tome da je prodaja Tanjuga sporna, da se zna kako je kupljen i da se on "ne zakopčava na leđa". Tokom razgovora Jovana Joksimović je više puta rekla Đorđeviću da treba da ga bude sramota i da će da ga izbaci iz emisije, da ne može da govori van teme. To je na kraju i uradila.  

U trenutku kada je Đorđević počeo da govori loše o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Jovana Joksimović mu je rekla da to ne može da radi jer on nije tu. Usledila je reakcija Đorđevića.

Đorđević: Pa nije on čovek koji nije ovde, on je čovek koji je u frižideru, čaši, svuda oko nas…

Na kostataciju voditeljke Jovane Joksimović da kod nje nije, Đorđević je odgovorio:

Đorđević: Kako nije kod vas? Nije u ovoj televiziji kod vas. Pa znate li vi šta je ova televizija i čija je ovo televizija? I nije ovo isto. Hoćete to da mi kažete? Tanjug ste tek tako kupili, dobili... To hoćete da mi kažete? Pa šta mislite, da se ja zakopčavam na leđa?

Joksimović: Hoću da vam kažem da treba da vas je sramota.

Đorđević: Pa vas treba da bude sramota.

Joksimović: Mene, zašto?

Đorđević: Zato što ste u nekom sistemu koji uništava ovu zemlju. I dičite se time.

Joksimović: Sad ću da vas izbacim napolje.

Đorđević: Pa ne možete vi mene da izbacite.

Joksimović: Pa mogu, reklame i napolje. Odmah izlećete napolje.

Đorđević: Šta hoćete da branite ovog izdajnika, i tako to...

Joksimović: Sram vas bilo.

Đorđević:  Ja imam pravo da kažem šta hoću. Ograničavate meni da govorim. Da se ja bavim Čankom. Šta je meni Čanak problem. Meni je Aleksandar Vučić problem.

Joksimović: Jeste dobili priliku da odgovarate na neku temu?

Đorđević: I šta vi sad mene uterujete da ja govorim šta mogu, a šta ne...

Joksimović: Ja vam kažem šta je tema. Da ste imalo pristojni znali biste da kad vas neko pozove na neku temu i razgovarate... Kažem vam da ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik.

Đorđević: Ko ste vi da mi zabranite?

Joksimović: Šta sam ja? Urednik emisije. I vi meni pričate kako je kupljen Tanjug i kako se ne zakopčavate na leđa. Ma, sram vas bilo.

Đorđević: Ma sve će se to jednog dana otkriti, šta ste radili...

Izvor: Nova.rs