Ponoš potražio Vučića u frižideru zbog TV duela



Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje izbegava da se izjasni o televizijskom duelu sa jednim od svojih protivkandidata, Zdravkom Ponošem. To, međutim, nije sprečilo Ponoša da potraži lidera naprednjaka, pa je, između ostalog, proverio i frižider - mesto gde šef srpske države u poslednje vreme najčešće boravi.

U nekoliko navrata Ponoš je pozivao predsednika Srbije na TV duel, međutim, Vučić je svaki poziv ignorisao. Objašnjavajući ćutanje šefa SNS, predsednički kandidat koalicije „Ujedinjena Srbija“ je za „Novu“ rekao da je uvek raspoložen da razgovara sa Vučićem, ali da je on kukavica.

„Ja sam uvek raspoložen da razgovaram s Aleksandrom Vučićem gde god hoće. Može i ispred seoskog doma, zadruge, uz pivo… Može i na RTS-u. Neka bira gde hoće“, rekao je Ponoš u nedavnom intervjuu za naš dnevni list, dok je na pitanje da li očekuje da Vučić prihvati poziv na duel rekao:

"Ma ne verujem, kukavica je. Ja ga čekam, ali dosad se pokazalo da je kukavica".

Imajući u vidu da je nedavno objavljen spot SNS u kom predsednički kandidat Vučić iskače iz frižidera, Ponoš je odlučio da proveri frižider, ne bi li u njemu pronašao predsednika.

Podsetimo, poziv Vučiću da izađe na megdan sa Ponošem, uputila je i televzija N1.

"Kandidat SNS za predsednika Srbije Aleksandar Vučić u svojim nastupima često ističe da sa na TV N1 ne čuje drugo mišljenje, stavovi predstavnika vlasti. To učestalo ponavlja u predizbornoj kampanji. N1 obaveštava građane da kontinuirano poziva predstavnike vlasti da gostuju u programima naše televizije od početka emitovanja 2014. I sam Aleksandar Vučić je imao na desetine poziva, a pozive smo ponovili i u ovoj predizbornoj kampanji, kako njemu lično, tako i članovima SNS. Niko iz tima Aleksandra Vučića nije odgovorio na poziv za učešće u emisiji „360 stepeni“ 17. marta u kojoj smo dali priliku predsedničkim kandidatima da predstave program.Zato ga ovim putem, ponovo pozivamo da iskoristi priliku i učestvuje uživo u programu N1 u predizbornom duelu s najistaknutijim kandidatom opozicije Zdravkom Ponošem", navodi se u pozivu.

Vučić, koji obično ima mišljenje o svemu i komentariše svaku temu, nije se oglasio nakon ovog poziva. Ali ni to ne čudi, imajući u vidu da već deset godina beži od  televizijskog duela.

Izvor: Nova.rs