JELENA OBUĆINA - Čučković nije znao kako sa vodom, a Mića zna kako sa vatromJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Poskupeće struja - ima mnogo razloga, poskupeli su i gas i nafta, plaćamo nižu cenu decenijama, traje rat ...ali naš ključni razlog nije nijedan od tih. Naš je razlog sad u Obrenovcu. Na mestu pomoćnika predsednika opštine", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Pošto je EPS uvalio u glib od milijarde evra duga, pečenjar je odabran da pomogne Čučkoviću. Ima puno logike u tome, jer Čučković nije znao kako sa vodom – a Mića zna kako sa vatrom. Zajedno mogu sve – ima da gori. Priznaje i ministarka Mihajlović da je katastrofalno upravljanje EPS-om jedan od razloga poskupljenja struje ali kaže to nije suština. Sad je suština da svi poturimo leđa da EPS ne padne na kolena. Divna, napredna ideja – može biti recept za budućnost. Da svi platimo Vučićeve loše izbore. A kadrovi su tek početak …i da zaboravimo i mi i sud da je u krivičnoj prijavi protiv Miće pisalo –  zbog kriminala i ugrožavanja energetske bezbednosti zemlje. Počinje Pregled dana“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs