JELENA OBUĆINA: Naprednjaci što imaju – daju Srbiji, a vole da daju i Milenijum timuJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Odjednom se ozbiljno radi. Ne mogu svi ministri da stanu u vesti. Selaković se bori protiv Isila, Krkobabić zanovio 800 kuća na selu, ministarka Obradović obišla teren za mali fudbal i teretanu u Pranjanima, sveprisutni Stefanović priprema modele za vraćanje vojnog roka, Zorana se bori za vetrenjače ne protiv njih, ministarka Gojković obeležava 55-ti rođendan Zavoda Zaprokula, a tu je i mladi Udovičić sa 400 ugovora za uspešne sportiste", rekla je večeras na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Ozbiljno radi i tužilaštvo. Pa posle svega pet godina skida oznaku strogo poverljivo i saopštava – naprednjaci u kampanji pare nisu prali. Niti su prali, niti im trebaju. Što imaju – daju Srbiji, a  vole da daju i Milenijum timu. Pa ozbiljno radi i ‘Jaroslav Černi’. Nakon što je prodat za 2,6 miliona evra, od države je dobio poslove za šest miliona. Ozbiljno poslovanje. A ozbiljno je otišao i Vesa koji bi o svemu ovome znao šta da kaže“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs